Onze mogelijkheden

a great experience

 Een onvergetelijke ervaring creëren op jouw event? Dat doe je met de Ex – Plane.

Van een luxe bar met dj tot het vliegtuig als decor voor je fotoshoot of videoclip, niks is voor ons te gek.

 

We werken met diverse partners waardoor we alles voor jou uit handen kunnen nemen.

Door het vliegtuig volledig in jouw branding te leveren, maken we de ervaring voor jouw bezoekers compleet. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons creatieve team denkt graag met je mee!

Onze diensten

decor voor een beurs of congres

BEURSSTAND

Direct opvallen met je stand op een beurs of congres? Wij maken de ervaring voor je bezoekers compleet met the Ex-Plane als beursstand geheel in jouw branding. De cabine kan dienen als lounge voor een meeting met relaties, er is een scherm voor presentaties aanwezig evenals een cooling plate en drank dispensers.

 

 

MEER INFORMATIE
evenementen

PRIVÉ OF BEDRIJFSEVENEMENT

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, opening, jubileum of exclusief feest, events zijn iets waar je naar uitkijkt. Je wil het onvergetelijk maken. Daar is de Ex-Plane voor! Dit gerecyclede vliegtuig toveren we om tot koffie-, champagne, of wijn bar in stijl van jouw event.

 

 

MEER INFORMATIE
als DJ booth

LUXE BAR MET DJ

Of je nu een festival, beurs of exclusief feest organiseert, met onze luxe bar in het vliegtuig creëer je een geweldige ervaring voor je bezoekers. Op de vleugel van het vliegtuig kunnen we een van onze dj’s plaatsen. Zo is de sfeer bij je bar compleet.

 

 

MEER INFORMATIE
als bar

MOBIELE BAR

Wil je een mobiele bar huren op locatie? Geef je festival, beurs of (bedrijfs) feest een extra beleving met the Ex-Plane. Ons vliegtuig is gerecycled tot een exclusieve lounge bar met aan boord een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie, een cooling plate, drank dispensers en twee biertaps.

 

 

MEER INFORMATIE
decor voor foto of film

FOTOSHOOT OF VIDEOCLIP

Organiseer je een fotoshoot of ga je een videoclip opnemen en wil je een unieke setting creëren? De Ex-Plane is een oud zakenvliegtuig dat we hebben gerecycled tot luxe bar, wat toffe beelden oplevert. Een professionele fotoshoot voor je bedrijf, merk of product, of een  shoot met vrienden; er is van alles mogelijk.

 

 

MEER INFORMATIE

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR JE EVENT OP MAAT