Over ons

ons team

Wat doe je met een gecrasht zakenvliegtuig? The Second Flight vond daar een ludiek antwoord op en recyclede het gecrashte zakenvliegtuig tot een luxe vliegtuigbar: de Ex-Plane. De luxe bar is een verbouwde Socata TBM700 dat van elk event een onvergetelijke ervaring maakt.

 

Het vliegtuig

De romp en vleugels kregen een nieuwe glimmende verflaag. De antracietgrijze kleur en de champagne kleurige belijning geven het vliegtuig een chique ‘look en feel’. De cabine beschikt over een elegant wit lederen interieur met 4 seats en kan dienen als VIP lounge voor een private meeting met relaties. Er is een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie aan boord, evenals een innovatieve cooling plaat en drank dispensers. Vanuit de bijbehorende trolleys kunnen diverse luxe bakkerijproducten geserveerd worden. Op aanvraag kunnen hostessen, hippe barista’s en coole DJ’s worden geboekt. Alles is ‘custom made’ en veel is mogelijk.

 

De vleugels zijn demontabel en inklapbaar. Volledig uitgestald heeft het vliegtuig een lengte van 11 meter; een vleugel span breedte van 9 meter en een hoogte van 4.05 meter.

 

Wie zijn we?

Het team van Ex- Plane is creatief, professioneel en denkt graag met je mee. Vanuit de thuisbasis Uithoorn wordt de Ex-Plane per trailer vervoerd naar iedere locatie in Nederland en ver daarbuiten. Om je zo volledig mogelijk te ontzorgen werken wij met diverse partners zoals Koffiebranderij Zuivere Koffie en evenementenbureau 24-7 Events. Sinds we zijn gestart hebben we één doel: van jouw evenement een onvergetelijke ervaring maken! 

Bas de Haan

 

Operational Manager

bas@thesecondflight.com

Coen Smit 

 

Technisch Manager

coen@thesecondflight.com

Alexandra Smit

 

Creatief Manager

alex@thesecondflight.com

Robert Hannema

 

Chef Bar