Mobiele bar

Voor cocktails, champagne, wijn, bier of koffie

Wil je een mobiele bar huren op locatie? Geef je festival, beurs of (bedrijfs) feest een extra beleving met the Ex-Plane. Ons vliegtuig is gerecycled tot een exclusieve lounge bar met aan boord een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie, een cooling plate, drank dispensers en twee biertaps.

 

De vleugel toveren wij om tot een sfeervolle cocktail-, champagne-, wijn- bier of koffiebar met professioneel barpersoneel of een hostess die je gasten ontvangt.

 

Wij werken samen met partners zoals WineStock Heemstede, Foodzi en Koffiebranderij Zuivere Koffie, die zorgen voor goede kwaliteit van onze producten. Om je evenement nog persoonlijker te maken kan het vliegtuig – indien gewenst – volledig gewrapt worden in jouw branding. 

 

Er is veel mogelijk met de Ex-Plane als mobiele bar en niks is ons te gek! Wij denken graag mee hoe wij jouw event onvergetelijk maken. 

OFFERTE AANVRAGEN

Exlusief

Wij creëren een beleving met het vliegtuig volledig in jouw branding.

Alles-in-1

Cocktail bar, hippe barista’s of een DJ. Wij regelen het allemaal.

Wereldwijde landing

Ons vliegtuig kan overal naar toe worden verplaatst.

Wat wij voor je regelen

1Vervoer van onze thuisbasis naar iedere locatie in binnen- en buitenland
2Op- en afbouw op locatie
3Catering: drankjes en/of hapjes naar keuze
4Bartenders, hostessen en/of een DJ
5Custom body wrap volledig in jouw branding
6Een fotografe of dronepilot voor een aftermovie.

WAT VOOR BAR WIL JE?

Kies wat past bij jouw event

Champagne- of wijnbar

Iets bijzonders te vieren? Met onze mobiele champagnebar ben je zeker van heerlijke bubbels en een stijlvolle aankleding. Want bij het drinken van champagne hoort natuurlijk de hele beleving! Daarnaast bieden we een divers aanbod aan topwijnen.

Cocktailbar

Gin Tonics, Dutch Mule of een verfrissende mocktail? Aan onze bar geniet je diverse van heerlijke cocktails!

Bierbar

Aan de voorkant van het vliegtuig vind je twee taps waar je heerlijke ijskoude biertjes kan tappen. Uiteraard is onze bierbar ook te combineren met bijpassende hapjes via onze partner van Foodzi.

Koffiebar

Onze partner van Zuivere Koffie schenkt 100% biologische en fair trade koffie gebrand in het detentiecentrum van Zaandam. Een heerlijke vers gemaakte cappuccino of espresso? De barista maken het voor je op de vleugel van het vliegtuig.

ONZE PARTNERS

Kom je er niet uit?

ons team helpt je graag