Luxe bar met DJ

Of je nu een festival, beurs of exclusief feest organiseert, met onze luxe bar in het vliegtuig creëer je een geweldige ervaring voor je bezoekers. Op de vleugel van het vliegtuig kunnen we een van onze dj’s plaatsen. Zo is de sfeer bij je bar compleet.

 

Bij een luxe bar horen uiteraard ook bijpassende drankjes en hapjes. Onze vaste cateraar zorgt dat je gasten genieten van een heerlijke maaltijd. Waar de motor van het vliegtuig ooit zat, is nu plek voor een cocktailbar. Er is ruimte om gekoeld eten te plaatsen. Wat dacht je van verse vis, mosselen, oesters of kreeft? Heb je liever een champagnebar? Niks is ons te gek.

 

Naast een dj kunnen onze hostessen zorgen voor een warm welkom. Wil je de Ex Plane huren als luxe bar met DJ? Informeer ons naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Exlusief

Wij creëren een beleving met het vliegtuig volledig in jouw branding.

Alles-in-1

Cocktailbar, hippe barista’s of een DJ. Wij regelen het allemaal.

Wereldwijde landing

Ons vliegtuig kan overal naar toe worden verplaatst.

Wat wij voor je regelen

1Vervoer van onze thuisbasis naar iedere locatie in binnen- en buitenland;
2Op- en afbouw op locatie;
3Catering: drankjes en/of hapjes via onze partner Foodzi
4Bartenders en/of hostessen;
5Custom body wrap volledig in jouw branding;
6Een fotografe of dronepilot voor een aftermovie.

ONZE PARTNERS

Het vliegtuig volledig in jouw branding

Om je luxe bar er nog meer uit te laten springen is het mogelijk om het vliegtuig geheel in full body wrap opgeleverd te krijgen. De standaard kleur van het vliegtuig is antracietgrijs met champagnekleurige belijning. De binnenkant heeft een wit lederen interieur en kan dienen als lounge. Daarbij zijn er een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie aan boord en een cooling plate met drank dispensers. 

 

De vleugels van het vliegtuig zijn demonteerbaar en inklapbaar. Stal je het vliegtuig volledig uit dan heeft deze een lengte van 11 meter. De vleugel heeft een spanbreedte van 9  meter en is 4.05 meter hoog.

 

The Ex-Plane kan ook worden opgesteld met 1 vleugel. Bijvoorbeeld bij een wandopstelling. Hierdoor is de breedte 6 meter.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

en wat zij zeggen

“Super tof ding, trekt iedereen zijn aandacht en zorgt voor een hele gave experience!
Heb als dj hier mogen draaien, het vliegtuig is echt een aanwinst voor je event!”

Zuivere Koffie

EN, KUNNEN WE BIJ JOU LANDEN?

neem contact op